Campingliv & natur, Inspiration

Fyllt av doften av bullbak!

Godmorgon sköna söndag!

Fjärde advent och solen skiner och kaffet ryker. Kan en morgon bli bättre? Jo förresten, hockey på tv. Haha det är nog inte alla som håller med mig där. Vissa tänker säkert, vad är det med det? Jag struntar väl i hockey. Och det är helt ok för mig, men jag (och min man) gillar mycket av sporten som visas på tv just nu. Det är nice.

Jag skulle packa in julklappar igår men blev inte färdig så jag får ta mig ut till huset idag också och göra det klart. Jag ska njuta av att hela huset blir fyllt med bullbak för Ellinore och töserna ska baka lussekatter och pepparkakor idag. Jag tror nog jag får några med mig hem (hoppas jag i alla fall).

Men än så länge sitter jag och njuter av solen i ansiktet, även om det är inomhus så gör det inget, det är underbart ändå.

Jag passade på att ta foto på deras fina pepparkakshus igår när vi var i huset. Granen har Hailey gjort på förskolan. Snögubbe, bil och gran utanför huset. Visst är det fint?!

När jag kommer hem i eftermiddag ska jag bara vila. Jag ska inte göra någonting. Inte ett dugg. Jag måste vila och återhämta kroppen känner jag. Migränen i fredags har satt sina spår i kroppen.

Må väl  /Lene