Campingliv & natur, Familjen, Högtider & Fest

En annorlunda jul!

Godmorgon i vinterland.

För en gångs skull har vi fått snö till jul. Igår var det julafton och det låg snö på marken. Vi hade tidig kväll -8 grader ute. Det var helt underbart väder igår. Och idag fortsätter detta underbara väder. Solen skiner från en blå himmel och det är -2 grader.

Julafton blev inte alls som vi tänkt från början. Meningen var att vi skulle åka upp till Emelie med familj och fira julen där istället för hos mamma och pappa. Mamma orkar inte riktigt ha allt stök inför julen nu och det har jag full förståelse för. Hon har pappa att ta hand om och hon är inte pur ung längre, så nu tar andra över.

Men som sagt, det blev inte alls som vi tänkt oss för William fick vattkoppor. Det är väl inget tänker du, men jag har inte haft det så vi fick tänka om. Vi körde upp med den mat vi hade och deras och mammas och pappas julklappar. Sen hem och lägga oss. Vi blev bjudna på sill lunch hos Ellinore och Daniel igår.

Det blev en supergod och mättande lunch som vi höll oss fram till middagen hos Camilla och Jörgen. Ellinore och Daniel skulle iväg och fira julaftons kväll hos tjejernas farmor Carin så vi blev hembjudna hos Camilla och Jörgen och det blev en mysig kväll med massor av god mat.

Massor av god mat som sagt.

Men vi saknade Emelie, Marcus, William, Ludwig, mamma och pappa jättemycket. Jag hade så gärna åkt upp till dem för att fira denna julen hemma hos Emelie med familj. Det får bli en annan gång. Ibland blir det inte som man tänkt sig och allra helst nu i dessa tider.

Ha en underbar dag  /Lene