Campingliv & natur, Tankar

Livet leker, eller hur?!

Jag tänker att det nog varit en relativt kall natt. Frosten ligger tjock på bilen och det är fortfarande vitt på marken.

Jag är trött idag, riktigt slut faktiskt men idag ska vi hem till bästa Eva och Rickard på mellandagsfika. Det ska bli mysigt. Plus att jag ska inom Mobilia och hämta mina terminalglasögon så jag kan börja använda dem imorgon när jag jobbar. Mina fina röda glasögon. När vi varit på Mobilia kör vi ut till Eva och Rickard och det ska bli jättemysigt. När vi kommer hem ska vi inte göra någonting. Inte ett dugg. Resten av dagen är det återhämtning som gäller. Vad händer hos dig idag?

Just nu sitter jag och avnjuter mitt morgonkaffe och lyssnar på Nyhetsmorgon på Tv4. En lugn och fin morgon då vi bara njuter och mår bra. Det är väl livet det? Man njuter och mår bra. Precis som det ska vara. Livet leker eller hur?!

Jörgen sitter med vår julklapp från Ellinore med familj över axlarna. En nackvärmare som är elektrisk. Ungefär som en vetevärmare men den är elektrisk. Han tycker den är bra och den kommer vi nog använda en hel del gissar jag.

Njut av livet  /Lene