Campingliv & natur, Tankar

Det räcker för mig tack!

En morgon som denna är jag tacksam…

Jag har inte skrivit på ett par dagar på grund av att jag legat dålig i någon sorts maginfluensa som slagit ut mig. Men nu är jag på fötterna igen och ska jobba idag. Tillbaka till verkligheten och det normala. Skönt att vara av med skiten så att säga. Det är inget kul att ha maginfluensa. Jag har dock inte vomerat utan “bara” mått illa och varit enormt dålig i magen. Men det räcker för mig tack. Det startar en del processer i min kropp som innebär bland annat högre smärta och det har jag verkligen haft. Rygg och axlar/nacke har nästan tagit kol på mig har det känts som. Men det gjorde det inte och nu står jag på fötterna igen och är fit for fight.

När jag slutat jobba idag har jag några ärenden att köra men annars ska vi inte göra något speciellt. Vi är bjudna på middag hos Ellinore och Daniel för imorgon kör de på iväg på ledighet över nyår. Så vi har lite lyx idag när vi slipper göra middag och sätta sig vid dukat bord.

Jörgen är ledig och han är hemma under tiden jag jobbar, men när jag slutat hämtar jag honom och vi kör iväg på lite ärenden sen till huset. Vilken dag jag har framför mig… helt underbart!!

Älska livet  /Lene