Campingliv & natur, Högtider & Fest, Tankar

Sista dagen på året!

Ikväll firar vi in det nya året med buller och bång. Nääää det gör vi inte, det blir en lugn och fin nyår tillsammans med vår bästa Nina. Vi ska hem till henne och fira nyår och det ska bli jättetrevligt. Vi har beställt en meny som vi tror är supergod från Vismarlövs Bagarstuga och café. Jörgen och jag har ju beställt fredagsmys från dem ett par gånger och det var mumsfillibabba, så detta kommer säkert bli mumsfillibabba x 2 gissar jag. Bilder kommer i ett senare inlägg.

Men hem till henne ska vi inte förrän vid 17-tiden så vi har lite tid att göra annat. Bland annat ska vi köra och hämta beställd blandfärs. Men annars har vi bara tänkt ta det lugnt fram tills vi ska åka. Vi kommer åka taxi både dit och hem. Lite lyx får man unna sig ibland.

All snö är borta nu och det regnar. Det har regnat nästan hela natten och det regnar fortfarande. Lite tråkigt men inte så mycket vi kan göra åt det. Det blir till att ta regnkappan ikväll kanske. Vi får se. Vi får bara gilla läget, så är det om du frågar mig.

Jag tänkte också att jag ska utveckla bloggen lite så jag ska prova något nytt. https://casono.se

Lev väl  /Lene