Campingliv & natur, Högtider & Fest, Tankar

Nytt öppet och orört 2022!

En fin blomgrupp vi gav bort till Nina

God fortsättning…

Det är nu andra dagen på ett helt nytt och orört år 2022. Är det sant?! Har 2021 redan passerat vy?! Jajamensan… tiden går fort när man är lycklig sägs det och det verkar stämma. Åren bara rusar förbi.

Vi spenderade en lugn och fin nyårsafton hemma hos bästa Nina.

Och vi hade det jättemysigt. Vi åt fantastiskt god mat som vi hämtat färdigt i meny på bästa stället… https://www.vismarlovscafe.se

Så gott så ord finns knappt till. Tre rätters meny också hade vi prosecco vi drack till förrätten och rött vin till huvudrätten. Så blev det kaffe till desserten.

Havskräftsoppa med skaldjurs terrin , forellroms kompott och ett chili & ostbisquit.

Denna havskräftsoppan med skaldjursterrin var fantastiskt god. Så krämig och fin.

Örtbakad ryggbiff med baconlindad harricoverts , svamp fylld smördegs- snurra , parmesankryddad potatisbakelse , serveras med en rödvinsås.

Till huvudrätt bjöds det på Örtbakad ryggbiff med en hel del gott till. Ja du ser ju bilden.

Prosecco & mjölkchokladmousse i 2 lager med sockerrostade mandlar och hasselnötspanerad choklad tryffel.

Denna prosecco och mjölkchokladmousse i två lager var så god så vi bara satt och stönade och mumsade av njutning. Chokladtryffeln som ligger ovanpå var såååå god.

Tja som du förstår hade vi en underbar kulinarisk upplevelse denna nyårsafton. Det var så fantastiskt gott och jag kan verkligen rekommendera  https://www.vismarlovscafe.se .

Idag ska jag köra ett ärende men annars ska jag inte göra något speciellt. Igår gjorde vi inte mycket kan jag berätta. Vi kom hem vid 03-tiden på nyårsnatten och vi satt och pratade lite innan vi lade oss. Vi sov länge igår, ända till 11.30. Så det kändes som dagen susade iväg men vi tog det bara lugnt. Idag ska jag som sagt iväg en sväng men annars har vi inte ett dugg planerat, vilket är skönt. Imorgon är det ju dags att jobba igen.

Har du nu planerat en massa för 2022? Vi har ett öppet och orört år framför oss. Vi har inte mycket planerat i detta nu och det är jag ganska glad över. Som jag sade ett öppet och orört år. Visst är det härligt?!

Njut av livet  /Lene