Campingliv & natur, Tankar, Yoga Mindfulness & Yoga2home

Få mer energi!

Godmorgon mina fina….

Jag vaknar upp tidigt (05.30) och ligger kvar och försöker somna om men det verkar helt omöjligt så strax efter klockan ringt går jag upp. Sista veckan av “lyx”ledighet med röda dagar. Men i dagarna tre jobbar jag, sedan är jag ledig flera dagar och från och med tisdag nästa vecka går jag tillbaka till vardagen igen.

Hailey myser framför kaminen

Denna veckan är Ellinore och Daniel i Sälen med tjejerna och vänner. De åker hem på torsdag. Hailey lär sig åka skidor och hon verkar vara jätteduktig. Ellinore har heller aldrig åkt så hon lär sig också vad jag hört. Hon säger själv att hon inte är duktig men jag vet inte. Båda mina tjejer snappar upp saker och ting ganska snabbt. Det hinns även med att reflektera och mysa framför brasan.

Jag har inte gett dig något mindfulness råd så jag tänkte göra det här och nu.

Få mer energi

Stanna upp.
Lägg ner allt du har för händerna och ta tre djupa andetag.
Slut ögonen och känn in din kropp.
Vad pågår där just nu?
I dina fötter, dina ben, i magen och bröstkorgen, nacken, axlarna, armar, händer, hals, nacke och huvud?
Uppmärksamma varje kroppsdel i ca 5 sekunder…
Lägg märke till eventuella effekter efteråt.

Lev väl  /Lene