Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Vad gör väl det?!

Fem dagar in i januari, det nya året 2022 och det regnar och blåser. Men vad gör väl det?! Jag har tak över huvudet och mat på bordet. Jag är lycklig och nöjd.

Det är onsdag och mitt i veckan, lillördag som många säger. Idag ska vi hem till bästa Maria och Jörgen för lite prat och god mat. Det ska bli så mysigt. Vi kommer absolut att förhålla oss till de restriktioner som finns, det lovar jag.

Jag sitter och avnjuter mitt goda morgonkaffe. Ljuset är tänt och jag lyssnar på Jörgens andetag när han sover. Nyhetsmorgon är inte på för det börjar inte förrän 7.50 och då ska jag köra till jobb. Jag måste vara på jobb tidigare idag på grund av att städerskorna kommer och de dyker upp kring 8.30. Eftersom jag är ensam på kontoret blir det jag som släpper in dem. Men det gör inte så mycket för då får jag sluta tidigare än jag brukar. Det är nice det med.

Härom kvällen åt vi en god middag som Jörgen fixat. Köttfärslimpa med sås och potatis. Så smarrigt. Han gjorde det i vår “ugn”. Omnia heter ugnen. Det ser ut som en bakform med en silikon hållare i där man bakar det man brukar ha i en vanlig ugn. Det blir supersmarrigt varje gång. Det enda som egentligen är negativt är att det inte får riktigt den krispiga ytan det brukar få i en ugn. Men det vänjer man sig snabbt vid. Gott blir det och det är huvudsaken.

Igår köpte vi faktiskt en Airfryer som vi ska använda. Förhoppningsvis slipper vi en hel del av oset som blir när vi steker på gas spisen. Vi får se vad vi tycker om den. Det kommer bli kanon, visst blir det?!

Kärlek till alla  /Lene

2 comments / Add your comment below

Lämna ett svar

Till startsidan