Campingliv & natur, Mat & recept

Visst är den fin?!

Godmorgon du goda…

Vi vaknar upp till en solig och fin morgon efter en riktigt blåsig natt. Men nu är det sol och det är fantastiskt skönt. Här ska det njutas kan du tro. Vi ska snart bege oss ut på en promenad och det ska bli skönt. Först blir det dock kaffe.

Igår var vi hos Maria och Jörgen i deras otroligt fina, renoverade gamla hus. De bjöd på en otroligt god köttgryta med ugnsrostad potatis. Vi hade en jättemysig kväll med mycket prat, god mat och skratt. Vi hade mycket att ta igen då vi konstaterade att det var ända sedan maj-juni förra året som vi träffades. Det är ju inte klokt att det går så lång tid innan man träffar sina vänner. Allt på grund av Corona pandemin. Men det gäller att dra sitt strå till stacken och göra det man behöver för att få ner smittan.

Lite fler bilder på maten kommer här. Denna otroligt goda köttgryta som Maria gjort.

Naturligtvis fick vi även en smarrig kaka till kaffet. En kladdkaka med en topping som var fantastiskt god, med apelsinsmak. Visst är den fin?!

Idag kör Ellinore och Daniel hem från Sälen. De kommer med jämna mellanrum med rapporter om hur det går, så vi vet att allt är ok. De har ju bra väder att köra i om det är liknande väder där de är som det är här.

Må väl  /Lene