Campingliv & natur, Mat & recept, Tankar

Det var gott ändå!

Godmorgon världen!

Det är fredag! Jajamensan det är det. Fredag, fredag…. wwwwiiiiiii

Kaffet är i koppen, Tv4’s Nyhetsmorgon är på och jag sitter här med min älskade man. Ja visst han är uppe och dricker kaffe med mig. Vilken underbar morgon.

Jag sitter och filosoferar om sommaren. Jag längtar till värmen, faktiskt det gör jag. Jag längtar tills jag kan sitta ute i bara linne och shorts och kan gå ner och ta ett dopp. Jag längtar tills jag inte behöver ha tjocka kläder på mig mer. Det kommer tids nog men just nu är det inte så. Det är bara att gilla läget. Det blåser en hel del denna morgon och jag ska snart ta min racer till jobb. Nisse kommer få jobba idag.

Men vet du?! Snart kommer snödropparna fram. När som kommer vi här i dessa regionerna att kunna se dessa små godingar i naturen. Visst är det underbart?! Jajamensan, det är det.

Jag ska inom Maxi i Västra Hamnen för att köpa frimärken till jobb innan jag börjar jobba. Vi har inte fler frimärken på kontoret så då köper jag in fler. Sen ska jag jobba mina timmar och därefter när jag kommit hem ska Jörgen och jag köra och handla mat för nästa vecka. Ikväll blir det tacos.

Igår blev det en god röra jag slängde ihop häromdagen. Jag vet att Jörgen kommer tycka att vi ska ha ris eller couscous till det och det kanske vi får men jag hade inte det igår. Det var gott ändå.

Lev väl  /Lene