Campingliv & natur, Mat & recept

Nomnom vilket fall som!

Lördag 15 januari 2022

En riktigt god morgon…

Bilden ovan är från igår då det var riktigt fint och härligt väder. Inte så fint idag. Solen skiner inte än, men det gjorde den igår. Man får vara glad för det lilla och det är jag också.

Jag vill än en gång börja med att be om ursäkt för att jag inte skriver frekvent just nu. Det känns som saker och ting kommer emellan så jag får inte tillfälle att skriva. Tanken var att jag skulle skriva igår men det blev inte så på grund av att jag vaknade av att jag fått urinvägsinfektion (UVI). Det var bara att ta kontakt med läkare för att få medicin. Jag fick en tid sent på eftermiddagen och dessförinnan var jag tyvärr inte så aktiv. Men nu mår jag bra igen. Medicinen har kickat in och jag är människa igen.

Jörgen kastade ut julen igår. Alla våra söta tomtar packades ner och stjärnorna slutade lysa för denna gången.

Och Jörgen gjorde en fantastiskt god kycklingfilé i vår nya AirFryer, med couscous och sallad till. Så himla gott var det.

Vi har det bra vi. Vi har även denna söndag blivit bjudna på middag i Klågerup så vi ska till huset senare. Det är väl lite lyx tycker jag. Vi får se vad vi blir bjudna på. Nomnom vilket fall som.

Innan dess ska vi iväg och hämta Jörgens skyddsglasögon till jobb och vi ska införskaffa några lådor i hårdplast som vi ska ha ömtåligare saker i. Så tror jag vår dag ser ut. Hur ser din dag ut?

Sköna söndag  /Lene