Campingliv & natur, Tankar

Livet är som det är!

Godmorgon tisdag…

Igår när jag varit på jobb en stund så kom det in ett bud med blommor till mig. Det var från den bästa arbetsgivaren som finns. “Mitt” Finanshuset. De är så gulliga. Jag fick urfina tulpaner för att det var “Tulpanens dag” i lördags och att våren är på väg. Finns det något finare?! Vilken underbar arbetsgivare jag har, så är det bara. Jag blev så himla glad. Jag älskar dessutom tulpaner, det är en av mina favoritblommor.

Imorse när jag vaknade märkte jag att det sved och “drog” inuti mig och jag kände att det var något på gång. Jodå på 25 minuter gick jag på toa 4 gånger så nu måste jag ringa VC för medicinen mot UVI har inte fungerat som den ska. Så himla tråkigt, men så är det och det är inte mycket att gnälla över. Bara göra det bästa av det. Jag klarar dock inte att jobba tyvärr, vilket gör mig väldigt ledsen. Jag vill ju till jobb. Men jag kommer förhoppningsvis kunna ta mig dit imorgon om jag får ny medicin idag som kickar igång. Men nog om det nu. Livet är som det är.

 

Björn Natthiko Lindeblad. Lånad bild från hans Instagram

Om du frågar mig så har en stor man nu gått ur tiden. När jag öppnade min Instagram var det första jag såg att Björn Natthiko Lindeblad gått bort. Han var före detta buddhist munk och författare. En stor man med ett mycket stort hjärta som mer än gärna delade med sig av sin visdom. Jag har hans senaste bok men har inte läst den än. Det ska jag göra nu. Vila i frid Björn.

Kärlek till alla  /Lene