Campingliv & natur, Mat & recept, Tankar

Jag kan tänka mig att testa!

Onsdag morgon… mitt i veckan och lillördag. Det är väl inte så dåligt?!

Jag var på VC i går eftermiddag och fick konstaterat att medicinen jag först fick inte har tagit som den skulle, så jag fick annan medicin utskriven, så nu hoppas jag att det ska bli bra. Jag har fortfarande känningar i urinvägarna men det är nog inte så konstigt för jag tog min första tablett av den nya medicinen igår kväll, så den har inte hunnit kicka in ordentligt än. Så blir det ibland. Det händer inte ofta men det händer dock. Nog om det nu, jag är lite trött på detta nu, jag väntar bara på att jag ska jobba igen. Jag vill jobba!!

Jag tänkte mycket på Björn Natthiko Lindeblad igår. Inte konstigt kanske, han nämndes mycket på nyheterna och överallt i går. Jag vet inte varför jag tänkte så mycket på honom men det gjorde jag. Han verkade vara en så varm person. Han var en av mina förebilder och det smärtar mig att han inte finns längre. Men livet går vidare och allt han lämnat efter sig finns kvar. Minnet finns kvar.

Jag sitter och slö tittar på Tv4 Nyhetsmorgon, när Paul Svensson gör rotfrukter med Isterband, rårörda lingon och ovispad grädde. Jag gillar inte isterband men jag måste medge att detta ser riktigt gott ut. Han plockade ut innehållet i isterbanden och stekte det knaprigt. Jag tog bilden som fanns på tv när han var klar, så det är tyvärr inte bästa bilden. Men visst ser det gott ut? Det är till och med så jag skulle kunna tänka mig att testa det.

Må väl  /Lene