Campingliv & natur, Mat & recept, Tankar

Låt veckan starta!

Godmorgon måndag. Vi äntrar en ny och orörd vecka. Oerhört spännande, eller vad säger du?

Det har varit en härlig helg. Lugnt och skönt och i lördags hade vi en solig underbar dag. Det var till och med så vi satt ute och drack kaffe och bara njöt.

Jag kan nog säga att helgen även gått i matens linje. Vi har ätit så goda middagar hela helgen.

Det började ju med svampstuvnings crepe i fredags och lördagen bjöd på otroligt god färsk, ört-/citron kryddad lax som vi stekte i vår AirFryer. Till det sallad, kokt potatis och en kall sås på crème fraîche, dijonsenap, flytande honung och kryddor. Super duper gott.

Igår åt vi kylskåps rens som blev så himla gott. Vi hade 2 kycklingfiléer över från tidigare och skar dem i smala bitar och gjorde en restgryta på det, färsk svamp, lök, paprika, grädde och kryddor. Ris till det. Supergott det med.

Sedan klockan 22.00 igår kväll har jag fastat för jag ska till lab på VC nu på morgonen och lämna prover inför läkar besöket om en vecka, den 31/1. Då ska jag på årlig genomgång med min läkare. Eftersom jag är fastande får jag inte ens dricka en kopp kaffe, så jag får ta det när jag kommer till jobb senare.

Låt veckan starta!

Må väl  /Lene