Campingliv & natur, Tankar, Yoga Mindfulness & Yoga2home

Till jobb med gott samvete!

En god morgon önskas dig.

Jag är uppe och jag har gjort mig iordning. Väntar i detta nu på att kaffet ska rinna ner. Lyssnar på vädret på Tv4 Nyhetsmorgon. När jag är klar ska jag köra och handla kaffe till kontoret. Det tog slut igår och då är det ju lite panik. Det går inte att kaffet tar slut.

Igår kväll började jag läsa Björn Natthiko Lindeblads bok “Jag kan ha fel”. Jag kan varken säga bu eller bä än för jag har precis börjat läsa den. Men jag återkommer med en kort recension.

Jag fick göra ett snabbtest nu på morgonen för jag har känningar i halsen (inte mycket men tillräckligt för att ta ett test), men jag kan inte avgöra i detta nu om det kommer från mitt magmunsbråck eller om det verkligen är ont i halsen. Dock visade testet negativt vilket är skönt. Jörgen fick göra test på jobb igår kväll för en han jobbat med visade positivt så han fick testa sig, men det var också negativt. Skönt! Så jag susar snart till jobb med gott samvete.

Jag tänker att det är dags för ett Mindfulness tips…

Gå Mindfullt i nuet

Gå en kort promenad utan mål. Experimentera gärna mellan att gå lite snabbare och mycket långsamt.
Känn varje steg du tar i hela din kropp.
Kan du känna hur det känns under dina fötter när du sätter ner hälen, rullar över foten till tårna.
Vad känner du i dina underben, knän, lår och höfter.
Hur upplever du känslan i hela din rygg vid varje steg.
I dina axlar, skuldror, nacke, huvud och armarna.
Känner du någon skillnad när du går snabbt eller långsamt?
Vad gäller tyngd, balans, tankar, känslor…
Var bara nyfiken på vad du upplever.

Kärlek till alla  /Lene