Campingliv & natur, Tankar

Jag är redo!

Godmorgon underbara värld.

Det levande ljuset är tänt, tv’n är på Nyhetsmorgon och kaffet är i koppen. Let the day begin. Jag är redo.

Igår tränade jag och det gick riktigt bra. Jag gör fortfarande min yoga, allra helst min morgonyoga men nu när jag jobbar som jag gör känner jag att jag behöver göra mer än så och därav har jag påbörjat träning på gym. Dock är det enbart crosstrainer, gå/löp band (jag springer inte på detta band då jag inte klarar att springa längre), motioncykel och roddmaskin. Jag varierar dessa maskiner men inte alla vid samma träningstillfälle. Jag brukar hålla mig till tre olika maskiner som jag bestämmer när jag börjar bli klar med den jag håller på med. Sen avslutar jag med yogaövningar för att stretcha. Så härligt.

Nu är det inte lika kallt ute så då får vi skruva ner värmen i husvagnen annars får vi värmeslag. Det blir så stor skillnad inne när det blir varmare ute. Men det kommer säkert en köldknäpp till snart. Det är nästan säkert skulle jag säga. Men tittar vi noga så ser vi säkert snödroppar som kommer upp. Också börjar det bli ljusare på morgonen. Det är ljust längre på eftermiddagen, vilket är helt underbart. Gud vad jag älskar när det börjar bli vår. Love it, love it… Nu tänker du att jag säger mot mig själv och det gör jag kanske också, men även om det kommer en köldknäpp till så är ändock våren på väg.

Lev väl  /Lene