Campingliv & natur, Mat & recept

Tänk vad lite rens kan göra!

Godmorgon fina…

Igår var det fint väder (du ser en del av det på bilden). Solen sken stora delar av dagen, ungefär fram tills jag skulle köra hem. Då mörknade det markant. Inte för att det blev molnigare eller började regna men det mörknade och när jag började köra så märkte jag att det blåste rejält. Men vad gör väl det tänker jag då. Det tar längre tid hem men jag har inte bråttom. När det blåser så pass mycket så tuggar Nisse mycket batteri. Han blir liksom hungrig.

När jag kom hem satte jag ryggsäcken och gick direkt och diskade. Efter det var jag hungrig själv så jag fixade middag lite tidigare än jag först tänkt.

Middagen blev lite hopkok. Färsk tortellini med köttfärssås ala “vad vi har hemma”. Det blev super duper gott. Tänk vad lite rens kan göra.

Denna eminenta torsdag ska jag tvätta så när jag kommer hem blir det att ta tvätten och köra Mr Andersen till tvättstugan. Men först ska jag naturligtvis jobba och det är snart dags för mig att bege mig. Mot jobbet!!!

Det kommer bli en helt underbar dag och jag ser fram emot vad den har i sitt sköte. Vad händer hos dig idag?

Kärlek till livet  /Lene