Campingliv & natur, Tankar, Yoga Mindfulness & Yoga2home

Ja jag säger då det!

Godmorgon… Fredag….fredag….wwwwwiiiiii. Jajamensan det är fredag och helgen är i antågande. Visst är det härligt?! Igår kikade solen också fram en stund på eftermiddagen och det är så underbart. Visst det blåste en hel del och det blåser fortfarande. Natten har varit rejält blåsig och till helgen ska det tydligen blåsa upp mot 28 m/s i byarna. Ja jag säger då det. Det är spännande nästan varje dag.

Jag sitter och njuter av morgonen och dricker mitt morgonkaffe. Det kommer bli en fantastisk fredag. Jag vet inte riktigt vad denna dagen har i sitt sköte men jag ska definitivt se till att göra det bästa av den. Det lovar jag.

Jag tror jag slänger in ett litet mindfulness tips… Här kommer ett bra ett…

Skriv små lappar av tacksamhet

Påminn dig varje dag den här veckan över vad du har att vara tacksam över.
Ofta är de små saker som gör oss tacksamma och glada.
Vad har jag att vara tacksam över idag? Skriv ner minst tre saker varje dag på en lapp
som du stoppar i ett kuvert eller en liten låda.
När en vecka gått tar du fram lapparna och tar in och reflekterar över det du har att vara tacksam för.

Lev väl  /Lene