Campingliv & natur, Tankar

Jag hoppas…!

Hej hopp vi går i galopp.

Ja nästan så för herre min skapare vad det blåser. Inatt har det blåst som mest 30 m/s i vindbyarna och vi har inte sovit så värst mycket.

Igår under dagen var vi riktigt aktiva och det märks på kropp och knopp idag. Vi fick hjälp från Ellinore och Daniel att plocka ner förtältet. Anledningen att vi tog ner det redan nu är dels att det skulle blåsa storm upp mot 31 m/s i vindbyarna (vilket det nästan gjorde också) men också för att vi snart ska både serva och göra tätnings kontroll på husvagnen och då är vi tvungna att plocka ner tältet och tömma husvagnen. Annars kan de inte göra tätnings kontrollen. Så vi tyckte det var lika bra att plocka ner det nu istället för om en vecka, eftersom det skulle storma. Och vi är väldigt glada över att vi faktiskt gjorde det. Som det har stormat inatt. Flera tält här på campingen har rasat. Så idag blir det en ren återhämtningsdag. Det blåser jättemycket fortfarande men vi märker att det börjar lugna sig så smått. Sakta men säkert lugnar det sig. Jag kan ju säga en sak som är härlig… solen skiner. Visst är det underbart?!

Jag ska gå en promenad senare men jag tror jag väntar lite innan det är dags. Jag sitter just nu och njuter av mitt morgonkaffe och hoppas huvudvärken jag haft sedan igår kväll försvinner. Vi lyssnar på Tv4 och Nyhetsmorgon innan skidskyttet börjar. Jag hoppas du får en underbar dag oavsett om det blåser på dig eller inte.

Lev väl  /Lene