Ibland ska man anlita en mäklarbyrå

Har du tänkt på hur mycket det finns på marknaden som endast är avsett för kvinnor? Det är sällan man ser något som är till för män, speciellt prenumerationer.

Därför är du kvinna och vill köpa något extra till din man så kan du anlita mäklare och ta då reda på lite mer om mäklararvode innan du ger dig in på detta. Gör detta om du också upplever att du vill vara lite ridderlig av dig. Läs nedan också vad det innebär med att vara ridderlig även som kvinna kan du vara det.

 

Vad innebär ordet Ridderlig?

Chivalry är det engelska ordet för ridderlig. På franska så finns ordet Chevalier som titel som man brukar använda på unga personer som är adliga. Man väljer helt enkelt sina strider och dyker inte in i varje konflikt som uppstår.  Ridderlighet innebär att du inte behöver komma med onödiga lögner om du har en personlighet du redan kan vara stolt över. Varför ska man ens behöva ljuga om sig själv om det inte finns något att skämmas över? Skrytsamma människor har inte en gnutta ridderlighet i sig. Att helt enkelt vara stolt över vem du är och vara dig själv. Man brukar säga att en stolt människa vågar vara sig själv och älskar sig själv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *