Campingliv & natur, Tankar

Time will tell!

Godmorgon denna disiga morgon. Ja det är lite tråkigt väder idag. Disigt, på väg till dimma och regnet hänger i luften, men vi kommer närmare och närmare våren. Det syns om inte annat i våra krukor. Där tittar det fram lite här och var. Visst är det helt underbart?!

Jag har redan varit och diskat. Lika bra när där inte är något folk. Däremot har jag inte en aning om vad vi ska äta idag. Det är tomt i huvudet. Det får nog bli något hopkok. Eller så har vi någon rest från middag innan i kylen. Det tar vi nog. Japp, nu är det bestämt. Restmiddag it is.

Det märks att vi sitter i karantän för det blir mycket tv tittande. Tv’n är på och emellanåt ser vi någon serie eller film. Jag läser min bok men har inte varit riktigt så flitig med den. Men det kommer. Jag har snart läst ut den. En bra och mysig, lättläst bok tycker jag.

Och jag hörde på tv nyss att de stora restriktionerna med restauranger, evenemang med mera släpps från nästa vecka. Och det känns ju helt underbart. Dock hoppas jag affärerna och andra fortsätter med handsprit lite överallt för det gillar jag. Det är bra. Och att folk tänker en extra gång innan de rusar fram. Nåja, time will tell.

Var rädd om dig  /Lene