Campingliv & natur, Tankar

Man klarar så mycket mer!

Jaaa det är liv i våra krukor

Godmorgon kära världen…

En morgon då jag inte känner mig helt ok. Halsen river mer och gör mer ont idag och jag har huvudvärk. Så började Jörgens corona tid också. Jag får se hur det blir. Jag ska iväg efter lunch och ta ett pcr-test för de självtest jag tagit har visat negativt, därför känner jag att jag nog får ta ett “djupare” test och bokade ett självtest pcr-test. För något spökar i mig. Så efter lunch blir det till att köra iväg. Idag är annars sista dagen för vår karantän. Jörgen har sin sista dag vilket fall som. Nu släpps ju även en större del av restriktionerna nästa vecka och det är stor glädje överallt.

Vi går ju inte på restaurang eller olika evenemang så ofta så för den sakens skull har inte vi lidit så mycket, men jag kan tänka mig att krögare med mera lidit oerhört. Det jag egentligen tycker har varit jobbigast har exempelvis varit att många människor inte tagit den hänsyn som behövts ute i matbutiker. Men det är som det är. Vi har genomlidit detta också och det visste jag vi skulle fixa. Man klarar så mycket mer än man tror.

Jag börjar dagen som jag brukar med mitt morgonkaffe och Nyhetsmorgon på Tv4. Ikväll är det invigning av OS i Peking och det ska vi väl titta på gissar jag. Sen är det massvis med sport på tv ett tag framöver. Me like. Och imorgon är det premiär på Mello. Vilket många gillar skarpt. Jag är egentligen bara intresserad av låtarna. Hur låter de? Är det något att “hänga i granen”?! Det lär visa sig. Vi får se om vi tittar på det.

Lev väl  /Lene