Tankar

Visst kan man njuta av det också!

Godmorgon söndag…

Jag vaknar upp till en blå himmel och sol (än så länge i alla fall). Men vad har jag för nytta av det? Igår fick jag konstaterat positiv för covid-19 och nu är jag inte så pigg kan jag berätta. Sicket mög. Nåja jag är i varje fall glad över att jag fick det nu, i slutet när den är svagare än vad den var i början av pandemi utbrottet. Men kul är det inte det vill jag ju berätta. Det är som det är så jag väljer att gilla läget och göra det bästa av det.

Det blir vila, vila, vila för mig nu några dagar framöver. Jag ställde mig utanför för att ta lite luft. Stod stilla och bara njöt, tog ett par foto och gick sedan in. Det är nog vad jag orkar med idag tror jag. Jörgen är på bättringsvägen men har inte riktigt orken än. Han blir trött och andfådd för ingenting så helt bra är han inte. Hostan och förkylningen är kvar men igår hade han ingen feber vilket är framsteg.

Jag har bytt ut kaffet mot te på grund av att te är mildare för halsen, så nu sitter jag och dricker en varm kopp te och tittar på OS på tv. En riktigt lugn söndag. Man kan njuta av det också.

Lev väl  /Lene