Campingliv & natur, Tankar

Nu kan jag leva igen!

Berocca Mango

Godmorgon kära du…

Har du saknat mig lika mycket som jag saknat dig? Jag har tyvärr inte haft orken att skriva något i dagarna då jag legat pall i covid-19. Jag har fått använda den lilla energi jag haft till att försöka få mig frisk. Och nu är jag så mycket bättre. Inte frisk helt och hållet, men äntligen har febern lagt sig. Lite hosta och förkylning får jag nog dras med lite till. Orken är inte helt återställd heller, men den kommer nog tillbaka inom kort. Jag ska jobba på måndag i vilket fall som och det ska bli så härligt. Jag har saknat jobbet och mina fina kollegor.

Efter tips från min kära svägerska har jag nu införskaffat Berocca Mango (se bilden) då det sägs att det ska hjälpa mot urinvägsinfektion eftersom mangon är lite “surare”. Jag får se om det hjälper på mig, men testa det kan man alltid göra.

Solen skiner men inte från en blå himmel. En hel del moln visar sig men det gör inte så mycket. Solen skiner och det gillar jag.

Inatt fick vi fixa till vår panna i husvagnen. Fläkten klydda och gick inte som den skulle, så vi fick skruva ner och dammsuga den. Mitt i natten. Vi var inte klara förrän vid 2.30 inatt, men det var något som var tvunget för annars hade det blivit kallt inatt. Nu är man lagom mör kan jag berätta. Men fläkten fungerar i alla fall. Det blir till att ta en lugn dag idag. Det hade jag i och för sig tänkt ändå. En skön kortare promenad lite senare kanske. Tja, varför inte…

Det är helt underbart att vara “alive” igen. Att känna att när jag går upp så kan jag njuta av saker och ting igen. Njuta av solen, av Jörgens sällskap, av att jag kan stå på benen, av att jag andas. Nu kan jag leva igen. Men jag börjar lugnt och sansat.

Lev livet  /Lene