Campingliv & natur, Tankar

Måndag och det handlar om prioriteringar!

Ett fint hjärta designat av Hailey

Godmorgon måndag. Ja visst är det måndag och en ny, spännande vecka ligger helt orörd framför oss. Grabba tag så åker vi!!

Racern är redo och jag är redo så snart bär det av till jobb igen. Så underbart!  Jag “försov” mig lite imorse så jag får hoppa över att dricka kaffe. Den koppen/de kopparna får jag ta på jobb istället. Jag stängde snoozen och tänkte jag skulle gå upp men ojdå, jag somnad om. Inte för att jag behöver stressa direkt även om jag försov mig. Jag plockar bara bort ett par saker, som till exempel att sitt och dricka kaffe, så är det lugnt. Det tar något längre tid att koka kaffe i husvagnen än det gör på kaffekokaren i huset, så det blir en bort prioritering. Plus att det finns faktiskt kaffe på kontoret. Det handlar om prioriteringar ju. Men blogga hinner jag innan jag ska köra så det blir det.

Det ser ut som det kan bli ganska fint väder idag. Men man vet aldrig. Det blåser lite så blåsa kommer det nog fortsätta göra. Dock är det inga stormar och det är jag glad för. +5 grader ute och lite blåst då får jag ta mössan på mig under hjälmen. Å andra sidan har jag haft mössan på mig ett tag nu för annars blir det för kallt om huvudet tycker jag. Jag ser de som cyklar och sparkar utan mössa, halsduk, hjälm och handskar med uppknäppt jacka. Vilka tokar tänker jag bara. Det är bäddat för att kyla ner sig. Inte jag inte. Jag klär på mig så jag håller mig varm. Lika bra för jag vill inte bli sjuk.

En god måndag önskas  /Lene