Campingliv & natur, Högtider & Fest, Tankar

Det är väl kärlek det!

Men godmorgon på dig.

Idag kom jag upp i tid och får i mig mitt morgonkaffe. Jag sitter också och slötittar på skidskytte stafett, herrar som började nu 7.30. Det blir till att ha tv på tills jag ska köra till jobb. Vi hejar på Peppe Femling som snart ska skjuta liggande. Heja heja!

Igår var det ju Alla Hjärtans Dag och min fina arbetsgivare bjöd oss på en supergod lunchbulle med rostbiff, torkad lök och remouladsås. Så himla gott. Och till kaffet fick vi en enormt god tårta. Tyvärr missade jag att ta bilder. Men gott var det.

Det kom även ett bud på förmiddagen och lämnade urfina blommor till oss på kontoret. Vilken arbetsgivare jag har! Den bästa arbetsgivaren för att peppa, berömma och ta hand om sin personal. Den absolut bästa. Det är väl kärlek det.

Jag köpte även med mig något litet gott till mina kära kollegor som ställdes på bordet så man får ta när som och hur mycket som. Det är mina fina kollegor värda.

Idag är det tisdag och jag har inte någonting planerat idag, mer än att jobba förstås, men inget mer. Jag ska få äran att träffa vår nya kollega idag. Hon började förra veckan men då var jag sjuk så det blir idag. Hon pluggar fortfarande och jobbar som timanställd just nu så Freddie och Elin får extra hjälp än så länge. När hon är klar med skolan blir det nog fler timmar. Det ska bli riktigt kul att träffa henne.

Men jag börjar med att njuta av mitt morgonkaffe och titta lite till på skidskytte. Jag hoppas du får en underbar tisdag.

Kärlek till alla  /Lene