Campingliv & natur, Tankar, Yoga Mindfulness & Yoga2home

Visa dig själv mer uppskattning!

Godmorgon, godmorgon, godmorgon…

Det är onsdag och mitt i veckan. Lillördag…lillepatteklappardagen… you name it. Visst är det en härlig känsla?!

Jag gick upp tidigt idag. Jag kunde inte somna om efter Jörgen kört till jobb 5.30 så jag gick upp strax efter. Nu sitter jag och njuter av mitt morgonkaffe med Tv4’s Nyhetsmorgon på tv. Det är hockey där lag spelar som jag inte riktigt är jätteintresserad av. Så det blir Nyhetsmorgon. Och jag har gott om tid på mig, ingen stress här inte och det är mumma för mig. Precis som det ska vara.

Det är mysigt att sitta här i lugn och ro och bara vara. Dricka mitt kaffe och känna lugnet. Innan jag gick upp gjorde jag min sängyoga och det kickar igång dagen fantastiskt bra. Det är något jag verkligen kan rekommendera. Gör ett par övningar i sängen innan du går upp. Det är en kanonbra start på dagen. Uppskatta dig själv mer!

Äsch jag kör till med ett Mindfulness tips också. Det kan vara att jag lägger ut ett tips jag redan lagt ut tidigare, men det får du faktiskt leva med. Det är aldrig fel med upprepningar. Så… Varsågod!

Visa dig själv mer uppskattning!

Träna på att bli mer medveten om vad du uppskattar hos dig själv!
Hur ofta stannar vi upp och ger oss själva uppskattning för de små ting vi gör varje dag?
Innan du lämnar arbetet för dagen, eller andra uppgifter, ta en stund för att uppskatta det du har gjort under dagen – för dig själv, ditt arbete, någon annan.
Vad var det du gjorde?
Vilka känslor och kroppsliga förnimmelser väcker det du gjorde hos dig?
Vilka behov hos dig blev tillfredsställda?

Var rädd om dig  /Lene