Campingliv & natur, Tankar

Gläds av det vackra!

God förmiddag kära du…

Det blåser rejält och har gjort så hela natten, plus att det regnat en hel del. Dock inte just nu. Marken är mättad på vatten, kan man lugnt säga. Vinden i byarna är uppe i 18 m/s och det märks.

Min förmiddag har inte varit så god som jag hoppats på. En sorts magåkomma har gästat mig. Jag har haft så ont i magen hela natten och tidigt imorse var jag tvungen att gå på toa och det var inte så kul kan jag säga. Mycket skitsnack men så får det bli. Jag har småkramper hela tiden i magen och det känns inte alls kul. Jag känner mig febrig men har ingen hög feber i alla fall. Det är mest magen. Det blev till att stanna hemma idag och jag har vilat fram till nu, med undantag för toabesök då. Jag hoppas innerligt att jag kan jobba imorgon. Jag får se under dagen hur det ter sig. Nog skitsnack nu.

Jag har vilat i sängen fram till nu och tänker fortsätta så under dagen. Jag orkar inte mycket mer denna dag men det behövs inte heller. Jag koncentrerar mig på att bli bättre så jag kan jobba. Jag hoppas det är nog med dynga efter detta. Nu vill jag vara frisk så jag kan jobba och göra det jag ska/vill.

Jag är ledsen om det inte blir ett så roligt eller upplyftande inlägg här idag, men det är ungefär som jag känner mig… Urlakad.

Jag får titta på bilden ovan och njuta och glädjas av denna vackra utslagna tulpan. Den kan ge mig energi.

Må väl  /Lene