Campingliv & natur, Tankar

Det var riktigt härligt!

En god morgon önskar jag dig och alla fina.

Solen skiner och det är kanonväder ute. Det blåser inte så mycket och framför allt skiner solen. Jag njuter och idag blir det en liten runda i det härliga vädret.

Magen har äntligen helt rättat till sig. Den visade sin braiga sida igår då jag kände att den rättat till sig helt. Så himla skönt. Denna magåkomma varade tre dagar och det är fullt tillräckligt. Jag är glad att det är över och nu hoppas jag innerligt att jag har fått mitt för detta året. Det är bara februari och jag har redan hunnit med Covid-19, urinvägsinfektion och maginfluensa. Nu räcker det tack. Nu vill jag njuta av våren och kunna jobba som jag ska.

Vi ska snart lämna in husvagnen för täthetskontroll och lite annat så det är dags att börja organisera och plocka ut så smått från husvagnen så den är helt tom. När vi gör den kontrollen måste vagnen vara helt tom för de har så många punkter de går efter och då kan det inte vara något i vägen. Vi passar då på att rensa ut lite i husvagnen så vi får bort sådant vi inte använder. Spännande!

Igår gick vi en runda när solen tittade fram någon gång efter lunch. Hela förmiddagen regnade det, men sen kom solen fram och då passade vi på att gå en liten runda. Det blev ner till vattnet och tillbaka igen. Det flöt en hel del “gäss” på havet och det är så vackert. Det stänkte när vattnet träffade kanterna eller bryggorna. Och det blåste så in i baljan nere vid vattnet. Vi stod och njöt av vind och sol någon minut och sedan gick vi tillbaka. Det var riktigt härligt.

Lev väl  /Lene