Campingliv & natur, Tankar

Håll dig på benen kvinna!

Lånad bild från Facebook

Godmorgon, godmorgon… Upp och hoppa, det är måndag!

En ny, orörd, spännande vecka har startat. Hur spännande vet jag inte men visst är det spännande att den är helt tom och vi inte vet ett dyft om hur den utvecklar sig. Det är spännande nog.

Äntligen ska jag jobba igen och det gläder mig oerhört. Äntligen, äntligen… och nu vill jag jobba utan att bli sjuk igen tack. Jag går in med en härlig måndagskänsla, precis som Phu på bilden. Det är ju till och med sportlov för barn i Skåne. Jag hoppas dock att det blir bättre väder än så här. För i varje fall här hos oss blåser det så in i baljan och det regnar till och från. Usch tänker du kanske…så ska Lene ta elscootern till jobb. Jajamen det ska jag göra. Jag har ytterkläder som täcker så jag inte blir våt och vet du… det är bara vatten. Det torkar.

När jag slutar idag ska jag iväg ett ärende och sen hem och fixa lite mat till mig. Jag har bestämt mig för att vänta denna veckan också innan jag börjar träna igen. Jag är fortfarande hostig och lite förkyld och jag vill inte riskera något. Jag får gå promenader när jag kommer hem istället. Ibland måste man skynda långsamt och jag gör hellre det än att bli sjuk igen. Nu ska denna kvinnan göra vad hon kan för att hålla sig på benen. Håll dig på benen kvinna!!

Lev livet  /Lene