Campingliv & natur, Familjen, Tankar

Jag förgyller din dag!

Godmorgon så här mitt i veckan. Lillördag och allt.

Jag börjar med att göra dig lite glad med denna fina målning jag fått av Hailey. Hon målade den för några veckor sedan och den hänger så fint på vår lilla “kläm slinga” och förgyller dagen. Så jag tänkte jag skulle förgylla din dag också.

Solen börjar så smått titta fram men det blåser en del idag. Det gör inte så mycket för solen skiner och det är guld värt. Jag sitter och avnjuter mitt morgonkaffe och lyssnar på Nyhetsmorgon på Tv4. Morgonen är komplett. Snart nog är det dags att bege mig till jobb. Woohoo jag är lyckligt lottad.

Igår började jag packa ihop lite grann inför täthetskontrollen. Man har inte så mycket i en husvagn, men man har mycket i en husvagn. I varje fall när man ska packa ner allting. Men nu har jag börjat rensa också vilket behövs. Det finns faktiskt saker här som vi inte använder och då ska vi inte ha det här. Så är det bara. Det är ju samma i huset, det som inte används det slänger vi. De som vet brukar ju säga att har du inte använt det under ett års tid så släng det för då kommer du inte använda det. Jag tror det stämmer ganska bra faktiskt.

Lev väl  /Lene