Campingliv & natur, Tankar

Vad händer?!

Godmorgon sköna morgon… Det är torsdag och det blåser en del. Jag hoppas solen tittar fram, men om jag ska tro på SMHI så blir det inte så på flera timmar än. Det ska till och med regna senare. Vi får väl se.

Jag sitter med mitt kaffe och filosoferar över världen och deras ledare. Jag lyssnar på Nyheterna på SVT1 på grund av att jag inte får fram Tv4. Varför vet jag inte. Vajsing med connection. Nyheterna kan jag lyssna på på vilken kanal som egentligen. Jag skulle komma till att jag lyssnar på att Ryssland har invaderat Ukraina. Vad är det som händer? Hur tänker Putin? Han vet säkert att han får världens övriga ledare mot sig. Jag fortsätter lyssna in för detta är något alla borde uppmärksamma. Jag hoppas innerligt och jag nästan ber att det ska ordna sig på ett fredligt sätt. Någorlunda fredligt i alla fall. Och hur vissa människor kan tycka det är okej med att dessa människor styr sitt land. Jag läste igår att Trump ställde sig bakom Putin. Det är jag inte ett dugg förvånad över. Enligt mig är den mannen inte klok någonstans. Men det pratar vi inte mer om nu.

Snart nog ska jag ställa mig på Nisse och köra till jobb. Hoppas jag får medvind, det hade varit lite nice. Jag är redo för att köra, men sitter just nu och njuter av mitt morgonkaffe som ryker i koppen. Det blir en bra dag det här. Jörgen sover och snarkar gött. Han får sova eftersom han jobbar kväll. Det behöver han, min älskling.

Må väl  /Lene