Campingliv & natur, Tankar

Passa på att njut till fullo!

Godmorgon kära du..

Känslan när solen skiner från en blå himmel är underbar. Det blåser i stort sett ingenting alls och det är än mer fantastiskt. Inte alltför varmt är det, knappt +6 grader men om solen får vara framme hela dagen går nog temperaturen upp några grader. Det kommer bli en underbar dag.

En dag då min svärmor fyller år, så jag passar på att säga Grattis Anki! Vilket väder du får på din dag.

Jag ska köra iväg på några ärenden. Jag har något paket som ska hämtas ut och sedan ska jag ut till huset och lämna saker som ska stanna där. Men jag har planer på att även njuta av denna dagen och det tänker jag verkligen göra. Jag ska njuta av detta vädret när det väl är här. Mycket tjat om vädret men vad annat kan jag eller för den delen vem som göra när vi har så underbart väder?! Jag passar på att njuta till fullo.

Men jag börjar dagen som jag brukar, med en god kopp kaffe i stilla ro. Sängyogan är avklarad, tv’n är på för att rapportera om Ukraina,  jag har mannen i mitt liv framför mig och solen skiner för fullt ute. Kan det bli bättre? Nej det tror jag inte. Inte just nu i varje fall.

Kärlek till alla  /Lene