Campingliv & natur, Mat & recept, Tankar

Måndag morgon och frågestund!

Godmorgon, godmorgon… Det är måndag morgon och en ny, helt orörd vecka. Ute är det krispigt men solen tittar fram så jag är ganska övertygad om att det kommer bli fint väder idag. Det blir dock till att köra försiktigt till jobb. Inga snäva svängar. No no no.

Så gulligt, jag tittar ut genom fönstret och ser två kaniner vid “grannens” husvagn/förtält. De sitter där och tuggar gräs och hoppar fram och tillbaka. Rätt som det är hoppar den ena kaninen fram till hans förtältsfönster, upp på bakbenen och tittar in genom fönstret. Så himla gulligt. Det blir en fantastisk dag idag är jag övertygad om.

Vi kommer köra operation Utrensning denna veckan och vi började redan igår. Köttfärssås på rester från kylen och pasta. Supergott. För min del gör det ingenting att vi äter mycket pasta för det är så himla gott och kan varieras hur mycket som helst nästan. Idag blir det falukorv, med någonting. Vad vet jag inte än.

Jag börjar dock dagen med en god kopp kaffe och lite nyheter om Ukraina på Tv4’s Nyhetsmorgon. De har en stund med barnens frågor om kriget i Ukraina. Dessa underbara barn, så kloka. Mina tankar går så ofta till alla barn i Ukraina som är helt oskyldiga i detta. Ja jag vet, hela Ukrainska folket är oskyldiga, det är Putin som är skyldig, men jag tänker speciellt på alla dessa barn.

Var snäll  /Lene