Campingliv & natur, Yoga Mindfulness & Yoga2home

Tisdag och lite tips!

Godmorgon…

Trött som få men jag tar mig upp och gör mig iordning. Dock lite senare än vanligt. Men nu är jag redo för en god kopp kaffe och Nyhetsmorgon på Tv4.

Solen skiner för fullt och nu blåser det inte mycket alls. Jag hörde tidigare imorse att det blåste en del, men det har lagt sig nu och det är väldigt skönt. Det verkar som det blir fint väder idag också.

Denna eminenta tisdag händer inte alltför mycket för mig. Jag ska naturligtvis jobba och när jag kommit hem och Jörgen kommit hem ska vi fortsätta vår packning av husvagnen inför fredagens äventyr då vi ska göra kontroll av tätheten i husvagnen plus lite andra saker som ska kollas. Så ser dagen ut. När jag kommer hem, om solen fortfarande lyser kommer jag sitta ute en stund och lapa lite sol. Det är dags nu.

Jag tänker att jag kör ett litet Mindfulness tips till dig, så varsågod…

Gå en kort promenad och känn varje steg du tar..

Kan du känna hur det känns under dina fötter du sätter ner hälen, rullar över foten till tårna. Vad känner du i dina underben, knän, lår och höfter. Hur upplever du känslan i hela din rygg vid varje steg. I dina axlar, skuldror, nacke, huvud och armarna.
Känner du någon skillnad när du går snabbt eller långsamt.
Tyngd, balans, tankar etc.
Lägg märke till dina tankar och känslor när du går vad upplever du.

Lev väl  /Lene