Campingliv & natur, Tankar

Världen visar vad de tycker!

Godmorgon onsdag, lillördag, mitt i veckan.

Ännu en dag vaknar vi upp till att solen skiner och det ser ut att bli fint väder idag också. Helt fantastiskt! Jag fullkomligt älskar det.

I detta nu avnjuter jag mitt morgonkaffe och lyssnar på Nyhetsmorgon Tv4 och de pratar naturligtvis om bland annat händelserna i Ukraina. Jag hörde en liten del av USA’s president Bidens tal till nationen där han talade om att han stoppar allt flyg i Rysslands luftrum. Världen visar vad de tycker.

Inom 45 minuter är det dags för mig att bege mig till jobb. En skön tur på min racer. När arbetsdagen är slut ska jag hem och först diska, sedan när Jörgen kommer hem ska vi fortsätta med att tömma ut husvagnen. Inte så rolig läsning men så ser min vardag ut just i dag. Det är lite kaos i husvagnen för tillfället men så blir det när man ska ha fram allting, rensa och stoppa undan för att köra iväg det. Det är tur vi gör detta enbart en gång om året. För oavsett om vi är i husvagnen eller inte så måste husvagnen tömmas helt när täthetskontrollen ska göras. Och denna kontroll gör vi en gång om året i 10 år för att behålla garantin. När vagnen är så pass ny som vår är så gör vi denna kontroll. Garantin vill vi ju behålla så länge det går.

Är det riktigt soligt när jag kommer hem så ska jag passa på att lapa lite sol innan Jörgen kommer hem. Det är ett måste om det så bara är 5 minuter. Bättre än inget. Vad händer hos dig idag?

Kärlek till alla  /Lene