Campingliv & natur, Mat & recept, Tankar

Vi älskar det!

Godmorgon…

Jag vaknar upp till en helt fantastisk morgon. Solen skiner från en blå himmel, det har varit kallt inatt så frosten ligger som ett tunt täcke på marken. Det kommer försvinna så småningom. Så fort solen visar sig på marken och skuggan försvinner blir det fuktigt istället. Men det torkar säkert upp när solen värmer.

Vi ska ut och sätta oss och njuta en stund när stolarna har “värmts” upp. Sedan fortsätter vi med operation packa in i husvagnen igen. Plus att jag ska iväg och handla lite mat idag. Så när jag kör iväg får Jörgen själv fortsätta med operationen.

Idag fyller min kära svägerska Camilla år. Jag säger stort Grattis till dig min vän.

 

Igår köpte jag lunch till oss när vi hämtat husvagnen. Det blev en bit smörgåstårta. Superdupergod. Det blev över så vi äter en bit idag också.

Till Bäst i test åt vi en fantastiskt god fruktbricka. Så himla gott. Och nyttigt också ju. På brickan fanns det röda och gröna vindruvor, ananas, melon, jordgubbar, mango och kiwi.

Bäst i test säger du… JAAAA nu har det äntligen börjat igen. Vi älskar att titta på detta programmet. Vi skrattar så vi nästan kissar på oss ibland. Det är så himla roligt. Och nu är det ny panel också. Vilka härliga människor som bjuder så mycket på sig själva.

Lev väl  /Lene