Campingliv & natur, Tankar

Njut av livet och må bra!

Godmorgon… Och godmorgon till en fantastisk morgon då solen skiner för fullt. Dock inte från en helt molnfri himmel, men den skiner och det är huvudsaken. Det är superskönt ute.

Idag ska jag på lite piff för mig själv. En vän till mig, Maria heter hon, ska fixa till mig lite. Eller tja fixa till mig kanske är fel. Hon är på utbildning och jag ska vara testperson. Lite piff i ansiktet. Du får se resultat senare. Det ska bli spännande.

Jag hade först tänkt ta min lilla Nisse och köra dit (det ligger vid Triangeln så det är inte alltför långt dit) men jag måste iväg och handla mat också så det får tyvärr bli bilen. Jag skulle handlat mat igår, men gjorde aldrig det för vi koncentrerade oss på att få iordning i husvagnen, så det får bli inköp idag istället.

Idag är det ju Vasaloppet. Tittar du på det? Jag brukar faktiskt inte titta på det. Ibland har vi det på på tv men vi sitter inte klistrade och tittar på hela loppet. Dock så beundrar jag alla de tusentals personer som beger sig ut i spåret. 9 mil på längdskidor inger respekt.

Vet du vad? Jag tror det blir en stund att sitta ute idag också. Lapa lite sol och njuta av vädret… av livet. Det är något att sikta på. Njut av livet och må bra.

Må väl  /Lene