Campingliv & natur, Mat & recept, Tankar, Yoga Mindfulness & Yoga2home

Så kan det bli!

Ett foto genom fönstret

Godmorgon till denna soliga, underbara tisdag. Hur vet du att den är underbar kanske du tänker. Tja, det vet jag inte, men jag har det i tanken och jag har “bestämt” att den ska bli underbar. Du förstår positiva tankar så blir det så.

Bild lånad från Google

Idag är det Internationella Kvinnodagen och mina tankar går speciellt till alla kvinnor (barn och män också) i Ukraina. Jag lägger upp en fin bild med Ukrainas flaggfärger. Men mina tankar går även till alla andra kvinnor i världen. Be strong women… Be you…  Heja oss kvinnor!!

Igår måndag kom det återigen ett bud till jobb med fantastiska blommor.

Min fina arbetsgivare, PSP Finanshuset är fantastiska på att sprida glädje på arbetsplatsen. Den bästa arbetsgivare som finns om du frågar mig. Och jag som älskar tulpaner.

Det blev middag igår också, men det var inget utsvävande precis. Färdiga köttbullar, pulvermos med squezze lingonsylt och gårdagens sallad. Ja så kan det bli ibland. Gott var det i vilket fall som, även om det var halvfabrikat.

Jag ger dig ett Mindfulness tips också.

Stanna upp och minska din stress… 

Stanna upp.
Ta tre djupa andetag när du väntar på någon eller något.
Känn hur varje andetag känns i kroppen.
Lägg märke till eventuella effekter efteråt.
Ju oftare du gör övningen desto bättre.

Kör så det ryker  /Lene