Campingliv & natur, Tankar

Se positivt i allt!

Ett smårörigt morgonkök

Godmorgon onsdag. Det är mitt i veckan… lillördag om du så vill.

Jag är uppe och på gång. Dimman ligger, kanske inte tät men den finns där ute. Jag hoppas solen tittar fram lite senare men vad jag kan se ska det bli lite mulet idag. Vi får väl se.

Coffee in the making här hos oss. Det rinner ner i termosen och snart nog är det dags för morgonens första kopp kaffe. Gott gott. Jag sitter under tiden och lyssnar på Nyhetsmorgon på Tv4. Mycket, mycket tid och samtal går åt gällande kriget i Ukraina. Just nu pratar programledarna Maria och Anders med Rolf Porseryd. Jag gillar honom. Han pratar (precis som Marcus Oscarsson) så en “vanlig” människa kan förstå.

Igår var jag lite flitig när jag kom hem. Det var meningen jag skulle träna, men denna virrpannan glömde ta med hälften (nåja kanske inte hälften) av det jaga behövde så jag kunde inte träna på gymmet. Det fick bli en riktigt rask promenad när jag kom till husvagnen istället. Men det gick bra det med. Jag fick upp flås och svettades så det kändes riktigt bra.

När jag var klar tog jag duschsakerna och även disken för jag tänkte jag kunde diska (i diskmaskin var tänkt) före duschaen så jag fick lite mer tid mellan promenaden och duschen. Men diskmaskinen fungerade inte så jag fick diskat för hand, vilket faktiskt inte gjorde något för då fick jag ytterligare tid mellan promenad och dusch. Perfekt ju! Se positivt i allt!!

En sådan här promenad kommer jag fortsätta med även om jag tränar på gymmet. Det är så himla skönt. På kvällen var jag helt slut. Dock ska tilläggas att det inte var enbart promenadens “fel”, utan helheten. Jag lade mig jättetidigt igår, redan vid 20.30. Framåt kvällningen fick jag ont i huvudet och magen, plus att jag var supertrött (satt och somnade i soffan) så jag lade mig istället. Det är lika bra när man är så trött tänker jag.

Kärlek åt alla  /Lene