Campingliv & natur, Tankar

Du förvirrade kvinna!

Godmorgon denna ljuvliga torsdag morgon. Solen skiner och det blåser i stort sett ingenting. Så ljuvligt.

Jag väntar på att vattnet ska koka så jag kan göra mitt morgonkaffe och under tiden lyssnar jag på Nyhetsmorgon på Tv4 och bloggar. Nästan som multitasking känns det som. Det ska bli gott med en kopp kaffe.

Jag trodde jag skulle tvätta igår, men när jag kom dit för att hämta nyckeln så fick jag beskedet att jag skulle inte tvätta förrän idag. Amen kvinna!! Vad du är förvirrad tänkte jag. Nåja, det var bara att rulla tillbaka Mr Andersen och sätta mig i solen istället. Det gjorde inte direkt ont. Hur nice som helst.

Så det blir till att dra ner Mr Andersen idag igen och göra om och göra rätt. Det blir tvättdag idag men en stund i solen får jag nog ändå tid för. Det kommer bli en fantastisk dag. Något mer än så händer nog inte idag för min del. Jo jag ska jobba naturligtvis men det är ju givet.

Kaffet är klart så jag börjar dagen med att sippa på mitt morgonkaffe och njuta. Visst är det härligt?!

Jag känner att jag inte har alltför mycket att skriva idag, så jag kanske ska stanna här så jag inte tråkar ut dig för mycket. Vilket jag innerligt hoppas att jag inte gör.

Lev livet  /Lene