Inlägg

Vårsnygg

Sponsrat inlägg i samarbete med Pozehair

Visst är det kul att ändra frisyr?

Det är kul att ändra sin frisyr. Både att klippa sig och att färga eller slinga håret. Man känner sig alltid så snygg när man är nyfixad i håret.

Man kan klippa håret kortare och det har man alltid kunnat göra, det har däremot varit svårare att få långt hår. Då har man varit tvungen att spara ut håret och det kan ta flera år om man har otur.

Samma sak när det gäller att få tjockare hår. Förr så tuperade man håret, men det sliter väldigt på håret och det ser inte alltid så naturligt ut heller. Sen kom lite sylingprodukter som gör att håret kan få mer volym, men det naturliga fallet försvinner lite där också.

Efter det så kom löshåret! Wow, vilken känsla när man hade varit hos frisören och fått sitt långa hår. Däremot var det väldigt dyrt, dels så var håret dyrt och sen betalade man såklart för tjänsten att en frisör satte i det åt en.

Nu finns det mängder av löshår som man kan använda sig av. På Pozehair hittar du allt du behöver. Det finns olika typer av löshår, så testa dig fram och se vilket du tycker är bäst.

Med löshår kan man få ett tjockare hårsvall och längre hår som ser naturligt ut, utan att behöva använda massor av styling produkter. Äkta löshår är också lätt att styla, varesig du vill ha det lockigt eller platt.

Det är bara fantasin som sätter gränserna för hur mycket du kan göra med löshår. Du kan ändra din hårfärg till exempel. Välj ut lite olika färger. Lägg till lite ljusare färger som slingor till våren och lite mörkare slingor till hösten. Är du riktigt vågad så lägger du i lite rosa eller blå sligor nån dag!