Campingliv & natur, Familjen

Dags att starta dagen!

Godmorgon fina du…

Denna soliga, men blåsiga morgon. Solen skiner för fullt från en blå himmel och visst är det underbart?! Det ska bli så här hela helgen och det gillas skarpt.

Igår var vi uppe och hämtade Ludwig och därefter, när vi var på väg hem blev vi bjudna på tacos hemma hos Ellinore och tjejerna (Daniel var på AW med jobbet), så vi körde hem till dem och åt och umgicks en stund.
Det är så mysigt att ha honom här. Idag ska vi till skate parken så han får åka av sig lite grann. Jag hoppas vi kan vara ute mycket och att det inte blåser för kallt. Ludwig har en fotboll med sig också så vi får se om Jörgen tar tag i det och spelar med honom en stund. Också ska vi tydligen spela “Bajs spelet” som han har med sig.
Ikväll har vi en överraskning åt Ludwig. Vi ska gå på Vapiano och äta för han älskar pasta. Jag gissar att han kommer att välja spagetti bolognese. Det gillar Ludwig.

Han vaknade ganska tidigt idag men höll sig tyst en stund efteråt. Jag var vaken och lyssnade på honom, men  jag låg kvar i sängen till strax innan 8. Sen upp och fixa macka och juice till Ludwig, därefter kaffe till oss. Nu sitter vi och myser innan det är dags att starta dagen. Nu får vi se vad den har i sitt sköte åt oss.

Carpe Diem  /Lene