Campingliv & natur, Familjen, Mat & recept

Måndag morgon efter en härlig helg!

Godmorgon måndag morgon…
Vi vaknar upp till en ny och helt orörd vecka. Och den börjar med solsken, härliga solsken.

Denna lille killen har gjort vår helg till ren glädje. Det har varit en ren fröjd att ha honom här. Goa unge.
Det har varit fantastiskt väder i helgen så vi har varit ute en hel del. Så skönt.

Kalas blev det igår också. Min systers tvillingar hade kalas efter en del om och men. De fyllde år i slutet av januari men sen har det varit sjukdomar som kommit emellan, men igår blev det minsann av och det var supermysigt. Ludwig följde naturligtvis med och vi körde inom och hämtade Hailey. Det blev ett buskalas som hette duga för min systers hund Hedvig var naturligtvis där och mamma och pappa hade med sig Zigge. Bus i stora lass… så härligt.

Jag fick julklappar igår. Jo det är sant. Det är julklappar vi glömde kvar hos Emelie och Marcus till jul. Det var ju lite sjukdomar kring jul och vi firade inte där uppe som först var tänkt. När vi skulle lämna mat och klappar så glömde jag plocka av våra från Camilla med familj. Igår fick vi dem och öppnade dem. Jag fick den fantastiskt fina te sil med en liten Buddha på. Så underbar, jag älskar den.
Och Jörgen fick choklad plus denna lilla fina husvagnen i form av en “julkula”. Fantastiskt fin och vi kommer ha den hängande här i husvagnen. Den behöver inte bara vara just en kula att hänga upp till jul tycker jag. Den är fantastiskt fin.

Det har varit en fantastisk helg med massor som hänt. Och mycket umgänge med delar av vår barnbarn skara.

Älska livet  /Lene