Campingliv & natur, Yoga Mindfulness & Yoga2home

Det blir som det blir!

Hej hopp och godmorgon…

Solen försöker ta sig fram denna tisdag morgon och jag hoppas den tar sig fram, men enligt de som vet så ska det bli mulet idag. Vi får se hur det blir. Det blir som det blir när det är som det är. Inte mycket att göra åt mer än att gilla läget.

Jag sitter och avnjuter mitt morgonkaffe och ska nu lyssna på nyheterna på Nyhetsmorgon på Tv4. Precis som jag brukar. Och snart nog är det dags att köra racern till jobb för en härlig dag på jobbet.

Igår var det helt underbart väder så när jag kom hem bytte jag om och tog en rask promenad i det fina vädret. Så fantastiskt. Lite annat fick jag också gjort och naturligtvis duschat efter promenaden.

När Jörgen kom hem gick vi en runda till och sedan satte vi oss en stund i solen som var kvar innan träden slukar den så man inte kan sitta ute och njuta i solen om man inte vill sitta på grannens tomt och det vill vi inte.

Jag ger dig ett Mindfulness tips idag…

Visa uppskattning till andra….

Att stanna upp och visa uppskattning för vad andra personer gör för oss, hjälper oss att komma i kontakt med vår medkänsla.
Både medkänsla till andra men också till oss själva.
Träna på att observera när någon hjälper dig med något.
Lägg märke till vilka känslor det väcker hos dig.
Visa den här uppskattningen tillbaka till den som gjorde dig något gott.

Lev väl  /Lene