Campingliv & natur, Tankar

Onsdag…väntan och vila!

Godmorgon, godmorgon.
Jag vaknar upp till en dimmig morgon med lite, lite blåst. Men dimmigt är det i varje fall. Jag hoppas det lättar, men tittar du på SMHI-appen står det att det ska bli molnigt under dagen. Så även om dimman lättar tror jag inte solen orkar titta fram så värst mycket. Dock hoppas jag att jag har fel.

Jaha, då är det redan onsdag, mitt i veckan, lillördag som man också kan kalla denna dag. Det är sista dagen denna veckan jag jobbar för imorgon blir det operation för min del. Jag ska operera bort fistlar jag har vid öronen som besvärar mig mer och mer. Så nu ska de opereras bort. Men det är inte förrän imorgon. Jag är dock osäker på om jag kommer skriva på fredag, men det lär du säkert upptäcka om jag gör eller inte. Mest en heads up.

Än så länge är det onsdag och jag ska njuta av denna dagen. Jag börjar med att njuta av mitt morgonkaffe och lyssna på Nyhetsmorgon på Tv4. Som vanligt. Om jag är en vanemänniska? Njääeee tycker du det?

När jag kommer hem från jobb idag har jag ingenting bokat så jag ska bara ta det lugnt och vila mig. Peppa inför morgondagen.

Carpe Diem  /Lene