Campingliv & natur, Tankar

Dagen är här… D-day!

Godmorgon alla fina…

Den 17 mars är en dag för betänkligheter. Idag är det på dagen 12 år sedan min systers man, Carlo gick bort. Jag hoppas du har det bra där du är Carlo.

För mig är dagen här… D-day… dagen då jag ska bli opererad. Jaja, det är ingen stor operation och tar inte alltför lång tid, men en operation är ändå en operation och jag kommer bli sövd. Men det kommer gå bra, det är jag övertygad om. Jörgen kommer hit lite senare och hämtar mig.

Eftersom jag ska bli sövd är jag fastande och får fram till två timmar innan operation enbart dricka klar dryck som bland annat kaffe utan mjölk, saft, vatten med mera. Därav att jag sitter med en kopp svart kaffe. Inte så gott men det går ner. Inget att äta inte. Så blir jag hungrig får jag vara hungrig. Jag får väl äta när jag vaknar sen.

Igårkväll duschade jag och använde då en svamp som jag fått av avdelningen jag ska bli opererad på. Det är en Descutan svamp och jag ska även iväg snart och duscha en gång till och använda en sådan svamp. Det är inget kul med en sån svamp för medlet gör att man blir så torr i huden. Men det är tvunget så det är bara att göra det. Det blev mycket om mig denna morgon, men det är ju min blogg så det är kanske inte så konstigt. Om jag är nervös inför operationen? Nej, det tycker jag inte att jag är. Inte än i alla fall. Det kanske kommer, jag vet inte.

Nej nu får det vara nog om mig. Du blir säkert trött på detta. Men det blir som det blir när det är som det är. Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och sedan gå och duscha. Jag hoppas du får en härlig torsdag. Det ska jag ha.

Lev väl  /Lene