Campingliv & natur, Högtider & Fest, Mat & recept, Tankar

Veckan startar alltid med en måndag!

Godmorgon måndag… Veckan startar alltid med en måndag och så även denna veckan. Det är måndag morgon… en ny, orörd och spännande vecka startar. Jag är på fötterna igen efter en helg med både smärta, trötthet, tårar och glädje.

I fredags mådde jag inte alls bra. Jag hade så mycket mer smärta i öronen och huvudet än vad jag trodde jag skulle ha (läkaren sade att det oftast inte gör särskilt ont efteråt, men det kan jag berätta att jag hade riktigt, j-la ont), men naturligtvis lägger det sig och det visste jag. Men Jörgen tyckte nog lite synd om mig för han bjöd på en fantastiskt god middag i form av vad du ser på fotot. Tacos med lite italien inspirerade smaker.

Jag skulle egentligen gå på lunch på jobb då vi firade finaste Elin som fyllde 40 år i lördags.

Det blev tyvärr firande utan mig för jag hade så ont i fredags så jag klarade inte särskilt mycket alls. Och detta gör mig så ledsen men inte mycket jag kan göra åt det. Firandet verkade bli bra ändå och firad blev hon.  Och jag ringde och grattade henne (japp jag sjöng för henne) i lördags förmiddag. Dock ger jag dig ett stort Grattis i efterskott Elin.

I lördags gick vi på kalas en liten stund. Vi stannade i stort sett och åt, sedan körde vi hem. Jag orkade inte särskilt mycket mer.

Fina Elin fyller 18 år den 27 mars men firades i lördags. Fin dukning, god mat och en vacker tårta som Camilla gjort själv. Allt var fantastiskt gott och vi var tacksamma över att kunna gå iväg och bli bjudna på mat. Slippa göra mat denna lördag var guld värd.

Även om smärtan lagt sig en del i lördags så var jag väldigt trött och hade ont i stort sett i hela kroppen. Jag kunde inte hosta ordentligt för då gjorde det enormt ont i hela partiet mellan halsen och höfterna. Jag hade ont i halsen (det har inte lagt sig förrän nu) efter de intuberat mig. Och naturligtvis smärtan i såren.
Idag känns det dock mycket, mycket bättre så idag ska jag jobba. Yeeeaaahhhh!! Jag ska jobba!! Träffa mina älskade arbetskamrater. Och solen skiner. Vilken dag det kommer att bli. En fantastisk start på veckan.

Lev väl /Lene