Campingliv & natur, Mat & recept, Tankar

En lunch är en lunch!

God eftermiddag mitt hjärta.

Vilken fantastisk dag jag upplevt. Vilket underbart väder. Jag kan ju inte mer än bara njuta.  Imorse när jag körde min scooter till jobb så sken solen och det var lite småkyligt men ack så härligt. Ingen blåst alls i stort sett. När jag slutade så skulle jag inom cafét Kaka på Kaka och ta en lunch med min bästa Maria. Det var så mysigt. Vi hann inte prata så länge för en lunch är en lunch och hon var tvungen att bege sig tillbaka. Dock inte jag eftersom jag slutat. Jag började tidigare imorse för att hinna med mina timmar. Så jag fick rätta mig efter henne. Men det var så mysigt att prata med henne en stund. Och vi gör om det snart nog igen så det kommer med all säkerhet väga upp.

När jag kom hem hade inte Jörgen kört än så jag fick äran att träffa honom också en stund innan han körde till jobb. Vi satt ute i solen och njöt och när han kört satte jag mig där igen och njöt till fullo. Så underbart!
Nu precis har jag pratat med min älskade mamma i telefon för vi har gjort min deklaration tillsammans. Så nu är det klart.

Igår var jag ute en rask promenad (för mig är det en PowerWalk) och vädret igår var knappast sämre än. idag. Vilka dagar vi har just nu. Jag njuter så mycket jag kan. När jag kom hem från PW duschade jag efter jag svettats av i solen lite.

Väl tillbaka i husvagnen var jag hungrig så jag fixade lite mat. Inget avancerat men ack så gott. Lite kyckling, coleslaw, sallad och ett tacobröd.

Middag idag blev nog lunchen tror jag. Jag glömde fota denna fantastiskt goda sallad jag köpte på Kaka på Kaka men jag kan ju berätta att det var otroligt god… och vacker att titta på. Det var bovete (tror jag), rostad palsternacka och rödbetor, grovt hackad mandel, ruccola, gurka, rivna rödbetor och chèvre. Enormt gott.

Resten av denna dagen ska jag bara chilla och tänka tillbaka på en mysig och härlig dag.

Kärlek till folket  /Lene