Campingliv & natur, Tankar, Yoga Mindfulness & Yoga2home

Lite vardagslyx!

Godmorgon, godmorgon denna soliga, vackra, lite kylslagna torsdag morgon.
Jag kan inte annat än att bli glad när jag tittar ut genom fönstren. Jag njuter, njuter, njuter. Det finns ju inget annat någon kan göra än att njuta nu när solen är så nyfiken och tittar fram ofta och mycket.

Om knappt en timme ska jag susa iväg till jobb för en förmiddag med mina älskade kollegor. Kan förmiddagen bli bättre? Njae det tror jag faktiskt inte. Sicken Widding (läs tur) jag har eller hur?! Ja, jag är lyckligt lottad.

I eftermiddag skulle jag egentligen tvättat. Jag hade satt upp tvättid klockan 15-17 men jag avbokade den igår för jag blev bjuden på middag hos Ellinore och Daniel, så hon hämtar mig när hon slutar och jag tvättar i huset istället. Så härligt att inte behöva göra middag och äta själv. Lite vardagslyx känner jag.

Jag har en ny klocka och i den finns Mindfulness stunder för en minuts avslappning eller andning. Det är perfekt tycker jag. Det plingade nyss i klockan och det var dags för dagens första Mindfulness stund. Jag kan berätta att det faktiskt är riktigt härligt, det behövs i dagens stressade och intensiva samhälle.
Jag försöker ju göra som min osteopat bad mig och minska stressen, den yttre stressen så mycket som möjligt så den inre stressen och stressen i musklerna och organen. Jag gör vad jag kan.

Carpe Diem  /Lene